Nagelstudio

[divider]

[camera slideshow=”nagelstudio”]

Gelnagels

Mooie, natuurlijke nagels zijn een visitekaartje voor elke vrouw. Maar niet iedereen heeft van nature uit zulke mooie nagels.
Een nagelversteviging of een verlenging met tips of sjablonen kan hiervoor een oplossing zijn.
Er kan fantasievol verder gewerkt worden met verschillende tendensen, van een natuurlijke look, tot een klassevolle french (wit boordje) of een full-color.
Eveneens bied ik een ruime keuze nail-art aan zoals airbrush, glitters, swarovski-steentjes, stickers, inlay, watermarble, waterdecals,….Om up to date te blijven volg ik regelmatig cursussen en workshops. Er wordt uitsluitend met gelprodukten van hoogstaande kwaliteit ! Om hygiënische redenen gebruik ik voor iedere klant aparte vijlen, welke bewaard worden op naam. Voor verdere info sta ik uiteraard graag tot uw dienst !

 

[divider]

PolyGel_Gelish_logo_juist  27Dneonail

Manicurebehandeling :

manicure

Deze behandeling begint met het desinfecteren van de handen en de nagels, het in vorm vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, een badje met amandel-extracten, een intensieve voedende silk-grape oil en een handmassage met een hydraterende handrème.

U kunt aansluitend uw nagels laten lakken met een kleurlak of een doorschijnende verstevigende nagellak.

Herstellende manicurebehandeling IBX

before-after

Intensieve behandeling van onvolkomenheden en zwakke plekken die de natuurlijke nagels beletten om lang te worden. Deze kuur wordt ook gebruikt om de nagelplaat onder elke gelpolish te beschermen. Het verstevigt de natuurlijke nagels, herstelt beschadigingen en beschermt onder gelpolish.

Deze kuur wordt gedurende 3 weken elke week toegepast om de optimale resultaten te bereiken.
Tijdsduur van de behandeling : 15 minuten.

Prijs  : 45€ incl manicure of gelpolish

 

Gel-polish (Soak Off)

10702059_626432434139455_6570562288215681053_n

Wenst u een mooie french manicure of liever een full color nagel? Maar u wenst geen kunstnagels? Dan is de soak off gel-polish een ideale oplossing voor u ! Dit product wordt aangebracht op de natuurlijke nagel,  de behandeling duurt ongeveer 25 minuten en uw nagels blijven hun natuurlijke flexibiliteit behouden.

Met dit product kunnen ook onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel worden verborgen en kunnen we de natuurlijke nagel verstevigen.

Uw nagels blijven er stralend uitzien gedurende 3 à 4 weken ! Een permanente nagellak dus ! Verkrijgbaar in ‘french manicure ‘ en in meer dan 100 kleurtjes ! Korte tijdsduur van de behandeling (30 min).

Wij geven hier ook workshops in, zodat u thuis zelf gelpolish nageltjes kan zetten. In 3 uur tijd leren wij u de juiste methode om deze gelpolish nagels te zetten.

Er wordt gewerkt met de soak-off van Neonail,  Nailartists 27D en met GELISH van Harmony.

Workshops

Workshop gelpolish basis : instap elke zaterdagvoormiddag na afspraak!

Als je nagels kunt lakken, dan kun je Gel Polish plaatsen.
Plaatst met het gemak van nagellak. Blijft zoals een gelnagel. Ben je nagelstyliste, pedicure, manicure, schoonheidsspecialiste of gewoon handig met het nagellakpotje?
Dan is dit ideaal voor jou. Als service naar je klantjes. Of gewoon voor jezelf. Het is uiterst simpel. Je hebt een minimum aan benodigdheden nodig en het blijft weken mooi zonder dat je er iets aan hoeft te doen.
Ook ideaal voor op de teennagels. De Gel Polish weekt gemakkelijk af  in een speciale vloeistof waardoor je bijna geen vijlwerk hebt als de nagels er af moeten. Bijwerken wordt ook een stuk gemakkelijker. Maar ook heel leuk voor wie graag regelmatig andere nageltjes heeft.

 

Info op 0497/599572 of via info@handsandfeet.be

Copyright © 2018 – Nagelstudio Hands & Feet – alle rechten voorbehouden.