Home

Welkom in mijn salon te Denderleeuw, waar ik na bijna 20 jaar ervaring als gespecialiseerde voetverzorgster (medische pedicure) en all-round nagelstyliste uw handen en voeten optimaal verzorg en verwen.

U kan hier ook terecht voor gelaatsverzorgingen en huidverbetering, we werken uitsluitend met de kwalitatieve producten van Ericson Laboratoire. Tevens kan u ook genieten van de allernieuwste technieken zoals de Hydrajet Facial of de hype van het moment : Hennabrows en Lashlift

In een oase van rust en groen zal u ontvangen worden, weg van alle drukte, geluidshinder en parkeerproblemen.

Om iedereen voldoende aandacht te geven werk ik steeds na afspraak. Een afspraak kan telefonisch geboekt worden (0497/59 95 72) of u kan rechtstreeks online boeken (op elke pagina kan je de groene knop rechtsonder vinden) op deze site, zo heeft u onmiddellijk toegang tot mijn agenda. Let wel op dat u een bevestigingsmail van uw afspraak per direct krijgt, zo niet dan is uw afspraak niet geboekt.

Nieuwe regels voor het maken van een allereerste online boeking – nieuwe klanten

We willen u graag laten weten dat we nieuwe klanten altijd met open armen ontvangen. Om uw afspraak te bevestigen, vragen we een voorschot van 50% van de behandelprijs bij een allereerste boeking. Dit voorschotbedrag wordt in mindering gebracht bij het afrekenen in het salon.

De reden is dat we in het verleden vaak mensen hebben gehad die online een afspraak boekten, maar vervolgens niet kwamen opdagen. Dit kan een probleem zijn voor ons, omdat we onze agenda’s plannen op basis van deze afspraken en onze tijd en middelen voorbereiden om u de best mogelijke service te bieden.

Bedankt voor uw begrip en we kijken ernaar uit om u binnenkort in ons salon te verwelkomen!

Cadeautip:
Schenk een cadeaubon voor een behandeling.
Altijd leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Cadeaubonnen te koop in het salon !