Covid-maatregelen

Lieve klanten,

Door de corona zijn wij verplicht strikte hygiëne maatregelen te treffen in ons salon. Deze worden ons door de betrokken beroepsfederaties voorgelegd. Hierna volgen enkele belangrijke richtlijnen:

✔️ Probeer op tijd te komen, sommigen zijn graag te vroeg, maar als ik nog bezig ben zal je nog even buiten of in de wagen moeten wachten. Er zal maar 1 klant tegelijk binnen mogen.

✔️Komt u net uit vakantie en uit een rode zone? Bent u in contact geweest met een besmet iemand of komt u net uit quarantaine ? Bel mij dan even op aub, graag stellen we de afspraak dan even uit tot een latere datum.

✔️Gelieve tijdens deze exit-lockdown ook alleen te komen, laat de kindjes en partner best nog even thuis.

✔️ Gelieve een chirurgisch masker te dragen. Een stoffen masker is niet meer toegelaten. Bij het binnenkomen is het verplicht de handen te ontsmetten.

✔️Er is een plexiwand geïnstalleerd voor de manicuretafel.

✔️Ben je verkouden, grieperig, koortsig of moet je hoesten, dan zal je afspraak niet kunnen doorgaan en zal deze verplaatst worden. Dank hiervoor voor je begrip.

✔️Voor de nagelklantjes: probeer de kleurtjes niet te veel aan te raken, ik toon ze met plezier.

✔️Ik voorzie voor elke nagelklant een set vijlen en een witte block, deze zal na elke behandeling ontsmet worden en bewaard worden in een plastieken zakje op naam.

Uiteraard wordt in mijn salon na elke klant alles ontsmet, daarom voorzie ik een tijdspanne van 10′ tussen 2 klanten.
Gelieve zoveel mogelijk te betalen met gepast geld, of met de gsm-app bancontact of payconiq. Er is geen klassiek bancontact toestel aanwezig!

Dank voor jullie medewerking en stay safe iedereen!