Gelaatsverzorging

Persoonlijke verzorging is geen luxe maar een noodzaak. We hebben maar een huid en die moeten we goed verzorgen. Uw huid speelt een belangrijke rol bij uw eerste indruk bij anderen. Een stralende en gezonde huid geeft meer zelfvertrouwen.

We werken met het Spaanse merk Anesi. Anesi betekent ‘je comfortabel voelen’ in het Grieks, en dat is net wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Door de verschillende mogelijkheden qua verzorgingen kunnen we inspelen op de noden van de huid.

ANESI combineert wellness- en massagetechnieken voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen voor de huid.

Aqua Vital verzorging: €55,-
Voor alle huidtypes. Vergroot het opnamevermogen van de cellen waardoor de diepere huidlagen worden bereikt. Werkt hydraterend en ontgiftend. Verbetert de bloedcirculatie en voorkomt rimpelvorming.

Harmonie verzorging: €60,-
Voor de gevoelige huid. Verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid en de plantaardige bio-extracten zorgen ervoor dat de huid weer zijdezacht aanvoelt. Voorkomt roodheid en ontstekingen. Geschikt voor een rijpere huid en na huidinfiltraties of injections.

Dermo Contrôle Deep Cleansing (vette huid): €65,-
Dieptereiniging voor vette en onreine huid; intensieve acnébehandeling, bestrijdt vorming van littekens.

Cellular 3 (huidveroudering vanaf 40j ): €75,-
Bestrijdt rimpels, vervaagt donkere vlekken, lift, verstevigt de huid en verkleint de poriën.

Bij een gelaatsverzorging zijn de epilaties van wenkbrauwen, bovenlip en kin steeds inbegrepen!

Online boeken