Nagelstudio

Ben je op zoek naar de perfecte nagelverzorging en ben je benieuwd naar de verschillen tussen gelnagels, gelpolish en BIAB (Builder in a Bottle)? Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken voor jouw nagelbehoeften. Lees verder om meer te weten te komen!
Uiteraard wordt al het materiaal na iedere klant ontsmet, gedesinfecteerd en gesteriliseerd.

Er wordt enkel gewerkt met topmerken: Neonail, Ugly Duckling en het Belgische merk Abstract.

Gelnagels

Gelnagels worden gemaakt met behulp van een dikke gel die wordt uitgehard onder een LED-Lamp. Nadien worden de nagels in vorm gevijld. French manicure (wit lijntje) , babyboom of full-color, aan jou de keuze !

Ze zijn duurzaam en sterk en bieden een stevige, langdurige oplossing voor wie op zoek is naar sterke en mooie nagels. Ideaal voor nagelbijters, mensen die professioneel met hun handen vaak in water zitten, of mooie langere nagels willen.
Tijdsduur van de behandeling : 60 à 75 min

Gelpolish

Gelpolish, ook wel bekend als gellak, is een populaire keuze voor wie een langdurige kleur op hun natuurlijke nagels wil. Het wordt aangebracht als een nagellak en uitgehard onder een LED-lamp. Gelpolish is geweldig voor wie op zoek is naar een glanzende en krasbestendige manicure, maar het is minder geschikt voor het versterken van zwakke nagels.

Uw nagels blijven er stralend uitzien gedurende 3 à 4 weken! Een permanente nagellak dus. Verkrijgbaar in meer dan 200 kleurtjes. Tijdsduur van de behandeling: 30 – 40 minuten.

BIAB nagels (Builder in a bottle)

BIAB is de nieuwste innovatie op het gebied van nagelverzorging. Het is een hybride nagelbehandeling die het beste van beide werelden combineert. BIAB is een gelproduct dat op natuurlijke nagels wordt aangebracht om ze te versterken en te laten groeien zonder dat het dik aanvoelt. Het resultaat? Sterke, flexibele en dunne nagels die er natuurlijk uitzien. Ook kan je bij BIAB kiezen uit meer dan 200 kleurtjes, babyboom of french !

Zo kun je altijd de perfecte kleur/keuze vinden om je nagels te accentueren.
Tijdsduur van de behandeling : 40 à 50 min